-->

Trailerkørekort

Lovkrav til trailerkørekort kat. BE/BE+:

Du skal være fyldt 18 år og have kørekort til personbil. Du skal have mindst: 4 teorilektioner og 6 kørelektioner. Lektionerne er på 45 minutter og skal tages i rækkefølge.

Køreprøven består ’kun’ af en praktisk del, der afholdes af Færdselsstyrelsen.

Du skal have lavet en lægeattest hos din egen læge, få taget kørekortfoto (max 3 måneder gammelt) og betale prøvegebyr til Færdselsstyrelsen.

Regler for trailerkørekort:

Bilkørekort (B) giver ret til at køre bil på max 3.500 kg tilladt totalvægt + påhængskøretøj på max 750 kg tilladt totalvægt = 4.250 kg, i alt.

BE+ kørekort giver ret til at køre bil + et påhængskøretøj på over 750 kg tilladt totalvægt, hvor vogntogets samlede, tilladte totaltvægt er på max 4.250 kg.

BE kørekort giver ret til at køre bil + påhængskøretøj, hvor vogntogets samlede, tilladte totalvægt er på max 7.000 kg.

Tilladt totalvægt = den maksimalt tilladte vægt af et køretøj eller et vogntog inkl. last, når det står stille og er køreklart.

Du kan benytte Sikker Trafiks beregner via linket her og finde ud af, om du skal have BE kørekort for at måtte køre med din trailer.

Ovenstående regler er gældende under forudsætning af, at bilen er godkendt til at trække det pågældende påhængskøretøj, specielt mht. den tilladte totalvægt.

Da undervisning og afvikling af praktisk køreprøve til B+ og BE er ens, anbefaler vi, at du tager BE kørekort i stedet for BE+, da du så må køre med et væsentligt større påhængskøretøj.

Kontakt Bruno Hansen, 20 15 13 33, hvis du er i tvivl.

Vogntoget er en Hyundai Santa Fe plug-in hybrid (med automatgear) + 2 ton Cheval Livberté trailer.

Særlige firmahold oprettes efter aftale.

Der er mulighed for firmafakturering ved medbragt rekvisition el.lign..

OBS! du skal kun til teori én aften og kørelektioner aftales individuelt med Bruno.

Teorien afholdes en mandag aften (se under 'Tilmelding') og foregår i vores Risskov afdeling, Ndr. Strandvej 156, 8240 Risskov, hvor du kan parkere lige uden for døren.

Priser:                                                                     

Teori                                                                                       1.000 kr.

6 lovpligtige kørelektioner

+ leje af vogntog til køreprøve                                    4.000 kr. Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen                                  360 kr.

Evt. supplerende kørelektioner á 600 kr.

Herudover betaling for lægeattest hos egen læge.

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Henriette

Super god køreskole og dygtige kørelærere (Henrik og Rasmus). Vi har tre børn, som har taget kørekort ved dem i 2017, 2019 og nu i 2023.
De har bestået både teori og køreprøve først gang, alle tre.
Kan helt klart anbefale Kørelærer Gruppen😃

Elena

Et super godt sted at få taget kørekort med venlige og hjælpsomme kørelærere, som f.eks. Peter, der lærte mig at køre bil på blot 3 måneder. Hele processen var en meget god oplevelse og kan stærkt anbefales:)

Monica

Rigtig god oplevelse!

Jeg afslutter mit forløb til kørekort i deres afdeling i Risskov om nogle dage og det har så absolut været en god oplevelse at tage kortet hos dem.

Jeg syntes at teoritimerne har været rigtig gode og jeg bestod også teoriprøven i første hug og mangler nu kun en køreprøve om lidt.

Derudover syntes jeg at serviceniveauet har været helt i top, og at alle de kørelærere, jeg har mødt, har været helt suveræne og kompetente.

Jeg vil klart anbefale Kørelærer Gruppen til andre i fremtiden.

Instagram​

​Kørelærer Gruppen ApS  |  Banegårdsgade 2, 8000 Århus C  |  Ndr. Strandvej 156​, 8240 Risskov  | Oddervej 172, 8270 Højbjerg  | Telefon: 86 19 48 88  |  E-mail: mail@wheels4u.dk