Trailerkørekort

Lovkrav til trailerkørekort kat. BE/BE+:

Du skal være fyldt 18 år og have kørekort til personbil. Du skal have mindst: 4 teorilektioner og 6 kørelektioner. Lektionerne er på 45 minutter og skal tages i rækkefølge, jf. den lektionsplan, alle køreskoler skal følge, og som du får udleveret første mødegang. Der er mødepligt til alle lektioner. 

Køreprøven består ’kun’ af en praktisk del, der afholdes af politiet.

Du skal få lavet en lægeattest fra din egen læge, få taget kørekortfoto (max 3 måneder gammel) og betale prøvegebyr til politiet. 

Regler for trailerkørekort:

Bilkørekort (B) gíver ret til at køre bil på max 3.500 kg tilladt totalvægt + påhængskøretøj på max 750 kg tilladt totalvægt = 4.250 kg, i alt.

BE+ kørekort giver ret til at køre bil + et påhængskøretøj på over 750 kg tilladt totalvægt, hvor vogntogets samlede, tilladte totaltvægt er på max 4.250 kg.

BE kørekort giver ret til at køre bil + påhængskøretøj, hvor vogntogets samlede, tilladte totalvægt er på max 7.000 kg.

Tilladt totalvægt = den maksimalt tilladte vægt af et køretøj eller et vogntog inkl. last, når det står stille og er køreklart.

Ovenstående regler er gældende under forudsætning af, at bilen er godkendt til at trække det pågældende påhængskøretøj, specielt m.h.t. den tilladte totalvægt.

Anbefaling: da undervisning og afvikling af praktisk køreprøve til B+ og BE er ens, anbefaler vi, at du tager BE kørekort i stedet for BE+, da du så må køre med et væsentligt større påhængskøretøj.

Kontakt Bruno Hansen, 20 15 13 33, hvis du er i tvivl.

Vogntoget er en Hyundai Santa Fe plug-in hybrid (med automatgear) + 2 ton Cheval Livberté trailer.

Særlige firmahold oprettes efter aftale. 

Der er mulighed for firmafakturering ved medbragt rekvisition el.lign..

OBS! du skal kun til teori én aften og kørelektioner aftales individuelt med Bruno.

Teorien afholdes en mandag aften (se under 'Tilmelding') og foregår i vores Risskov afdeling, hvor du kan parkere lige uden for døren.

Obligatorisk undervisning i alt

​5.000 kr.

Evt. ekstra kørelektioner  á 600 kr.

​Prøvegebyr og lægeattest ikke inkluderet.

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Pia

Har taget ´alle´ mine kort der nede... B + BE og Erhverv/taxa... Der er en grund til man vender tilbage.

Irene

Kan varmt anbefale Kørelærer Gruppen, de fik mig igennem teori- og køreprøve i første forsøg trods ekstrem angst for trafik.

Tina Maria

Teori i Risskov - super fint og effektivt.
Kørelæreren var meget tålmodig og rolig. God til at forklare og skabe tryghed. Jeg startede med at være ret angst og meget bange og hyperventilere hele den første køretur. Det gør jeg ikke længere. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jeg holdt mig på gennemsnittet af køretimer.

Instagram​