-->

Generhvervelse af bilkørekort

Har du fået en 'ubetinget' frakendelse af dit kørekort, hjælper vi dig med at få det igen.

Kontakt os på tlf. 86 19 48 88 eller skriv til os på mail@wheels4u.dk

Lovkrav:

Du skal først henvende dig hos Borgerservice i din kommune for at søge om generhvervelse af kørekort og bestille teoriprøve. Du skal medbringe: kørekort foto,  legitimation (gyldigt pas eller dåbsattest) + de papirer, du har fået fra politiet i forbindelse med frakendelsen. Har du fået en ubetinget frakendelse af kørekortet eller kørselsforbud pga. spirituskørsel efter 01.03.2002 eller kørsel med euforiserende stoffer i blodet, skal du deltage i et ANT-kursus (Alkohol, Narko og Trafik), før du kan ansøge om at få kørekort igen hos Borgerservice.

ANT Kursus info og tilmelding

Du kan tidligst starte på kurset 3 måneder før din frakendelse udløber.

ANT-kurset koster 3.200 kr. Efter endt kursus udstedes kursusbevis, der er gyldigt i 1 år og skal medbringes til Borgerservice.

​Teoriprøver i Århus afholdes hos Færdselsstyrelsen, Bautavej 6, 8210 Århus V. Til prøven skal du medbringe 'Ansøgning om kørekort' + pas eller dåbsattest + billed-ID. Kommer du for sent eller glemmer papirerne, nægtes du adgang til prøven og skal betale nyt gebyr.

Vi booker køreprøve til dig efter teoriprøven og kører de nødvendige lektioner, regn med 2 – 4 á 600 kr.

Til køreprøven medbringes 'Ansøgning om kørekort', gyldigt pas eller dåbsattest + billed-ID.

Priser:

Teori på alm. aftenhold, ubegrænset 2.000 kr.

Kørelektioner à 600 kr.

Bil til køreprøve 600 kr.

4 måneders online adgang til trafiktesten.dk med undervisning og 28 prøver (anbefales) 300 kr.

Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen 1.170 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Henriette

Super god køreskole og dygtige kørelærere (Henrik og Rasmus). Vi har tre børn, som har taget kørekort ved dem i 2017, 2019 og nu i 2023.
De har bestået både teori og køreprøve først gang, alle tre.
Kan helt klart anbefale Kørelærer Gruppen😃

Elena

Et super godt sted at få taget kørekort med venlige og hjælpsomme kørelærere, som f.eks. Peter, der lærte mig at køre bil på blot 3 måneder. Hele processen var en meget god oplevelse og kan stærkt anbefales:)

Monica

Rigtig god oplevelse!

Jeg afslutter mit forløb til kørekort i deres afdeling i Risskov om nogle dage og det har så absolut været en god oplevelse at tage kortet hos dem.

Jeg syntes at teoritimerne har været rigtig gode og jeg bestod også teoriprøven i første hug og mangler nu kun en køreprøve om lidt.

Derudover syntes jeg at serviceniveauet har været helt i top, og at alle de kørelærere, jeg har mødt, har været helt suveræne og kompetente.

Jeg vil klart anbefale Kørelærer Gruppen til andre i fremtiden.

Instagram​

​Kørelærer Gruppen ApS  |  Banegårdsgade 2, 8000 Århus C  |  Ndr. Strandvej 156​, 8240 Risskov  | Oddervej 172, 8270 Højbjerg  | Telefon: 86 19 48 88  |  E-mail: mail@wheels4u.dk