Lynkursus kørekort

OBS! Sommerens lynhold d. 01.07. er fyldt op!

Vi lægger snart tider for 2020-holdene her på sitet, så du kan sikre dig en plads.

Der er de samme krav til undervisningen som anført under kategori 'Bil' her på sitet, men på et lynkursus  til kørekort bliver du klar til teoriprøven på kun 2 uger. Der optages kun 16 elever pr. hold, og der er rift om pladserne​. Herunder finder du de særlige forhold relateret til lynkurserne:

Der er mødepligt til al undervisning, da den lovpligtige lektionsplan, der udleveres, første mødegang, skal følges. Evt. fravær medfører, at du skal rykke til et af vores normale teorihold, om aftenen. Du skal medbringe lægeattest, første mødegang. Husk at bestille tid ved din læge ca. 1 måned inden kursusstart. Medbring foto til dit kørekort + penge til lægen (400 – 500 kr.).

Førstehjælpskurset afholdes i køreskolen af godkendt instruktør og koster kr. 500,-.

Vi sørger for transport til manøvrebane (Hørning eller Viborg) og køreteknisk anlæg (Viborg).

Du kan hente en komplet plan over hele undervisningsforløbet til bilkørekort under ´Downloads' . Planen fremsendes desuden ved tilmelding.

Mødesteder:

  • Teori: Kørelærer Gruppen, Ceres X’et, Banegårdsgade 2, 8000 Århus C. Der hænger et stort ’kørekort’, over døren.
  • Førstehjælp: køreskolen.
  • Manøvrebane: køreskolen.
  • Køreteknisk anlæg: køreskolen.
  • Kørelektioner: bag DGI-Huset ved Bruun’s Galleri.

Betaling: teori, manøvrebane, køreteknik kr. 5.795,00 skal indbetales på konto nr. 6181 0000403989 i Sparekassen Kronjylland senest 2 uger inden første mødegang. Ved tilmelding i ugen op til kursusstart skal beløbet indbetales, når du modtager en bekræftelse på din tilmelding pr. e-mail.

Hvis der ikke er betalt, forbeholder vi os ret til at give pladsen til en af de elever, der står på venteliste.

Kørelektioner afregnes direkte med din kørelærer efter 2. køregang på 4. kursusdag. Du skal medbringe kr. 6.700,- kontant for de 16 lovpligtige kørelektioner eller have overført dem til kørelærerens konto, som du får oplyst første køregang.

Betaling for førstehjælpskurset kr. 500,- skal medbringes kontant, første mødegang. 

NB: da det er et meget komprimeret kursusforløb, der indebærer en stor indsats fra din side, tager vi forbehold for, at ikke alle har de fornødne forudsætninger for at gennemføre kurset, på de planlagte 2 uger. Du vil i så fald blive tilbudt overflytning til et af vores normale hold.​

Priser​ på kørekort

Obligatorisk undervisning ialt

​kr. 12.495,-​

​Førstehjælp, prøvegebyr og lægeattest ikke inkluderet.

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Pia

Har taget ´alle´ mine kort der nede... B + BE og Erhverv/taxa... Der er en grund til man vender tilbage.

Irene

Kan varmt anbefale Kørelærer Gruppen, de fik mig igennem teori- og køreprøve i første forsøg trods ekstrem angst for trafik.

Tina Maria

Teori i Risskov - super fint og effektivt.
Kørelæreren var meget tålmodig og rolig. God til at forklare og skabe tryghed. Jeg startede med at være ret angst og meget bange og hyperventilere hele den første køretur. Det gør jeg ikke længere. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jeg holdt mig på gennemsnittet af køretimer.

Instagram​