-->

Om Kørelærer Gruppen

Kørelærer Gruppen åbnede d. 1. april 2000 med 4 meget erfarne kørelærere, der  slog sig sammen for at kunne tilbyde byens bedste køreundervisning og service.

Vi har gennem årene givet tusindvis af kørekort til bil, stor trailer, motorcykel, taxa, bus, lastbil og påhængsvogn. Herudover generhvervelse af kørekort, helbredsmæssige køretests og rutinekørsel.

I dag koncentrerer vi os udelukkende om bil, trailer, generhvervelse og rutinekørsel med fuldt fokus på at give vores elever en grundig, spændende og ikke mindst tryg undervisning i såvel teori som i skolevognene.

Kørelærer Gruppen har afdelinger i Århus C, Risskov og Højbjerg, indrettet med det bedste udstyr, egne undervisningsprogrammer, gode adgangsforhold og kort afstand til offentlig transport.

Vores mål er, at alle elever består teori- og køreprøve i første forsøg og får en rigtig god oplevelse ved at tage kørekort.

Sikker Trafik har lavet denne vejledning til dig, der skal tage bilkørekort: Sådan tager du kørekort

Vi glæder os til også at byde dig og dine venner velkommen hos Kørelærer Gruppen, hvor de fleste elever kommer via anbefaling.

Vi vil gøre en forskel, så hos os tager du ikke blot kørekort – du lærer at køre bil!

Kontakt Kørelærer Gruppen:

E-mail: mail@wheels4u.dk          - eller klik her.

Telefon: 86 19 48 88 

Banegårdsgade 2, ​8000 Århus C

Ndr. Strandvej 156, 8240 Risskov

Oddervej 172, 8270 Højbjerg

Bank: Sparekassen Kronjylland, konto nr. 9395 0000403989

CVR-nr. 25 32 82 56

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Henriette

Super god køreskole og dygtige kørelærere (Henrik og Rasmus). Vi har tre børn, som har taget kørekort ved dem i 2017, 2019 og nu i 2023.
De har bestået både teori og køreprøve først gang, alle tre.
Kan helt klart anbefale Kørelærer Gruppen😃

Elena

Et super godt sted at få taget kørekort med venlige og hjælpsomme kørelærere, som f.eks. Peter, der lærte mig at køre bil på blot 3 måneder. Hele processen var en meget god oplevelse og kan stærkt anbefales:)

Monica

Rigtig god oplevelse!

Jeg afslutter mit forløb til kørekort i deres afdeling i Risskov om nogle dage og det har så absolut været en god oplevelse at tage kortet hos dem.

Jeg syntes at teoritimerne har været rigtig gode og jeg bestod også teoriprøven i første hug og mangler nu kun en køreprøve om lidt.

Derudover syntes jeg at serviceniveauet har været helt i top, og at alle de kørelærere, jeg har mødt, har været helt suveræne og kompetente.

Jeg vil klart anbefale Kørelærer Gruppen til andre i fremtiden.

Instagram​

​Kørelærer Gruppen ApS  |  Banegårdsgade 2, 8000 Århus C  |  Ndr. Strandvej 156​, 8240 Risskov  | Oddervej 172, 8270 Højbjerg  | Telefon: 86 19 48 88  |  E-mail: mail@wheels4u.dk