Om Kørelærer Gruppen

Drømmer du om at tage et kørekort, der klæder dig på til at blive en god bilist? Så byder vi dig velkommen hos Kørelærer Gruppen, der er din lokale køreskole med afdelinger i Århus og Risskov. Her lærer du med hjælp fra vores erfarne kørelærere at køre bil, så du efterfølgende kan klare dig trygt og sikkert i trafikken. Vi er stolte af, at 93 % af vores elever kommer via anbefaling fra venner og familie, og vi ser frem til også at byde dig velkommen til et forløb hos os.

Erfarne og dygtige kørelærere

Hos Kørelærer Gruppen tilbyder vi grundige kørekortforløb, hvor det er dig, der er i fokus. Vores erfarne kørelærere yder en grundig, omfattende og personlig køreundervisning, så du efterfølgende føler dig klar til at indtage verden bag rattet. Vores team af kørelærere er naturligvis godkendt af Rigspolitiet, og de er omhyggeligt udvalgt med fokus på at kunne tilbyde dig som elev den bedste undervisning og service. Kørekortforløbet skal være en god oplevelse, du vil huske tilbage på med et smil.

Køreundervisning i høj kvalitet

Kørelærer Gruppen har med sine mere end 25 år i branchen uddannet tusindvis af dygtige bilister. Vi vil ligge helt i top, når det kommer til landets køreskoler, og har derfor blandt andet udviklet vores eget undervisningssystem, så vores elever tager kørekort på et højt, fagligt niveau. Derfor er vi også stolte af vores meget høje beståelsesprocent, hvor langt de fleste elever består både teori- og køreprøve i første forsøg.

Vi glæder os til at undervise dig i vores afdeling i Århus eller i Risskov, der begge er kendetegnet ved moderne indretning og udstyr, gode adgangsforhold og kort afstand til offentlig transport. ​

Sikker Trafik har lavet denne vejledning til dig, der skal tage bilkørekort: Sådan tager du kørekort

Vi glæder os til også at byde dig og dine venner velkommen hos Kørelærer Gruppen, hvor ca. 92 % af eleverne kommer via anbefaling.

Danmark er et utrolig smukt land. Kør ud og oplev det på egne hjul.

Vi ønsker at gøre en forskel, så hos os tager du ikke blot kørekort – du lærer at køre bil!

Kontakt Kørelærer Gruppen:

Kontakt og tilmeld dig her på sitet, eller ring til os på telefon 86 19 48 88:

Banegårdsgade 2, ​8000 Århus C

Ndr. Strandvej 156, 8240 Risskov

E-mail:              mail@wheels4u.dk

Telefon:            86 19 48 88

Bank: Sparekassen Kronjylland, konto nr. 9395 0000403989

CVR-nr. 25 32 82 56

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Pia

Har taget ´alle´ mine kort der nede... B + BE og Erhverv/taxa... Der er en grund til man vender tilbage.

Irene

Kan varmt anbefale Kørelærer Gruppen, de fik mig igennem teori- og køreprøve i første forsøg trods ekstrem angst for trafik.

Tina Maria

Teori i Risskov - super fint og effektivt.
Kørelæreren var meget tålmodig og rolig. God til at forklare og skabe tryghed. Jeg startede med at være ret angst og meget bange og hyperventilere hele den første køretur. Det gør jeg ikke længere. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jeg holdt mig på gennemsnittet af køretimer.

Instagram​