Manøvrebane & køreteknisk anlæg​

Efter 2. teorigang skal du på manøvrebane, vi bruger Hørningbanen eller Odderbanen. Du afhentes ved køreskolen efter aftale den første teorigang og køres til banen, hvor én af vores egne kørelærere står klar til at give dig den første, grundlæggende undervisning i kunsten at køre bil.

Efter den lovpligtige baneundervisning på 4 x 45 min. sørger vi for transport tilbage til køreskolen.

Som afslutning på køreundervisningen skal du på et køreteknisk kursus i 4 x 45 min.. Vi benytter Køreteknikken i Viborg, der er et af Danmarks mest moderne anlæg, hvor erfarne instruktører står klar til at tage imod. Vi sørger for transport til og fra Køreteknikken, ligesom forplejning (håndmadder eller forloren skildpadde) er inkluderet.

Følg os på Facebook og Instagram

​Her finder du fotos, delinger af relevante opslag og meget mere. Du finder os via ikonerne øverst på siden.

​Udtalelser fra glade kunder

Pia

Har taget ´alle´ mine kort der nede... B + BE og Erhverv/taxa... Der er en grund til man vender tilbage.

Irene

Kan varmt anbefale Kørelærer Gruppen, de fik mig igennem teori- og køreprøve i første forsøg trods ekstrem angst for trafik.

Tina Maria

Teori i Risskov - super fint og effektivt.
Kørelæreren var meget tålmodig og rolig. God til at forklare og skabe tryghed. Jeg startede med at være ret angst og meget bange og hyperventilere hele den første køretur. Det gør jeg ikke længere. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jeg holdt mig på gennemsnittet af køretimer.

Instagram​